13. kesäkuuta 2015

Usva maastossa ja muita puhteita

Tärkein ensin. Usvan kanssa oltiin maastossa Jenni ja Skipi seurana. Muuten meni hyvin, mutta lähdettäessä piti pelätä trampoliinia. Pöljä varsa. Kokeiltiin Cliff-Barnsby satulaa, ei ollunna hyvä.
Nyt on pesty tallin ja lampolan seinät, seuraavaksi vuorossa karsinoiden tyhjennys ja sen jälkeen seinien maalaus, huoh.
Myös ruokintahäkit on pesty. Vielä pitää leikata lampaiden häkeistä villatumput irti, huoh.
´Tallimies ja Otto hoitivat talvitarhan kyntämisen ja ovat jo äestäneet. Kylvö on maanantaina. Jes, tämäkin homma pois stressilistalta.
Eilen saatiin kissavahvistusta. Murju ja Bella-Pulla saapuivat maaseutulomalle. Bella otti heti komentoonsa Valman. Valma parka ulisi eteisen tuulikaapissa, ja siihen riitti vain Bellan tiukka tuijotus. Murju vietti kokonaisen vuorokauden Ossin huoneessa kaapin alla, mutta on parasta aikaa talon tutkimusreissulla. Ja Bella ulkoili tänään melkein kolme tuntia. Sisälle suostui tulemaan kun rupesi satamaan vettä.
Eikös kaiken kaaoksen keskellä hajonnut vielä pyykkikone. No pojat kera parin kaverin sitten ottivat "kuparin etsintä" -projektin ja purkivat koneen pieniin palasiin. Siinä se on nyt keskellä yläpihaa, tosi kiva.
Perjantaina lykättiin pienet mummin hoiviin ja käväistiin Osuuskaupparockissa Sirkkalan puistossa, kun Osuuskauppa niin ystävällisesti meitä muisti ilmaisilla lipuilla. Mutta mikäs siinä, siellähän oli ihanaakin ihanampi Lauri Tähkä. Tekisin tähän nyt sydämen jos osaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti