16. kesäkuuta 2015

Isot liinakot maastossa, pikkuliinakko kentällä

Marian kanssa käytiin iltamaastossa. Maria meni luonnollisesti Poudalla ja itse menin Tuiskulla. Tuisku oli heti jo pihasta lähdettyä todella tahmea, eikä vertynyt koko lenkillä laisinkaan. Liike oli tosi epäpuhdasta, ravikin oli jotain outoa jolkotusta ja laukka tahdiltaan erikoista, etten saanut kiinni monellako tahdilla sitä mentiin. 
Toisekseen Tuisku oli jo nyt kerennyt pudottaa paisekaviosta kengän. Tallimies joutui senkin vielä laittamaan ennen lähtöä. Jalka on kyllä ihan viileä, eikä siinä onneksi mitään ollut. Maastossa Pouta touhotti hirmuista haipakkaa, jouduttiin Tuiskun kanssa ravailemaan kiinni vähän väliä. Hiki ei tullut kummallekaan, joten riskillä laitettiin takaisin laitumelle ilman loimea. 

Kyllä Tuiskun osalta taitaa tilanne olla se, että Tuisku ei tule kuntoutumaan enää entiselleen ikinä. Se taitaa olla tosiasia, joka nyt pitää vaan hyväksyä ja sillä selvä. 

Koska koko miesväki oli mökillä tynnyrin täytössä, niin otin vielä Usvan kentälle. Usva kun tuntuu olevan edelleen yli-innokas yhteisiin aktiviteetteihin. Missähän vaiheessa tajuaa jutun juonen.
Kiitos Marialle kuvista. Tämän kuvan värisävyt on kuin vanhasta valokuvasta, tykkään.
Usva taapersi kuta kuinkin sieltä mistä ratsastaja halusi. Pientä mutkittelua vielä on, mutta aika hyvin jo ohjaus toimii niin käynnissä kuin ravissakin, ottaen huomioon, ettei siellä kentällä nyt kovin montaa kertaa ole oltu. Ravia otettiin molempiin suuntiin ja parit kiekurat sinne sun tänne. Harjoiteltiin venyttelyitä tallilla, jonne mentiin ratsain, jottei ratsastaja vaan tarvitse vahingossakaan kävellä. Tallilla tehtiin harjailut ja laitettiin öljyä, kuten myös isoille aiemmin.
Bella-Pulla harrastaa ulkoilua tiiviiseen tahtiin. Iltapäivällä Bella otti monen tunnin päiväunet reporetkana olohuoneen nojatuolissa. Eilen jopa nukkuin sylissä keinutuolissa pitkät tovit. Murju hiippailee illat ja yöt pitkin taloa, muttei ole vielä halunnut ulkoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti