14. kesäkuuta 2015

Pouta ja Vallu maastossa

Hip hurraa, pääsivät Pouta ja Vallu maastoon. Kiitos Hanneleen vierailun :) Kävimme maastossa kävelemässä soramontun ympäri ja myös Jenni ja Skipi olivat matkassa. Samalla tsekattiin uusi metsätie, joka ei johtanut kovin kauas, mutta siellä on hyvä vaikka käydä pikainen kärriajelu tekemässä. Ison soramontun kiertävän polun vieressä on maassa koppelon(?) pesä ja siellä piipitti poikaset. Täytyy nyt kiertää vähän kauempaa, ettei aiheuteta lintuemolle enempiä harmeja. 
Tallilla hepat saivat leipävenyttelyitä, sekä harjausta ja kunnolla öljyä kriittisiin kohtiin. Poudalla ei ole kenkiä, joten toivotaan, että saadaan nopsaan ne paikallaan, arkoi hieman pohjaa. Vallu sitä vastoin menee ihan hyvin kengättömänäkin. Olipa ihanaa, toivottavasti otetaan pian uudelleen!
Valma otti ilon irti Närrin kanssa. Edellistapaamisesta on jo tovi, mutta tällä kaksikolla leikki alkaa aina heti siihen mihin on jäänytkin. Valma sai olla pitkästä aikaa irti ja toivottavasti talossa on loppupäivän väsynyt kääkkä. Toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti