15. kesäkuuta 2015

Palju, ou jee!!!

Tänään tosiaan jouduin suuren huijauksen kohteeksi kuten aiemmin on käynyt ilmi. Ollaan Papan kanssa puhuttu pitkään ja kotosallakin ollut puhetta, että palju kruunaisi kyllä mökillä saunomisen. Olen kaupoissa livenä ihastellut ja netistäkin selaillut erinäköisiä paljuja, mutta en ole sen enempää uskaltanut haaveilla, koska tämän hetkinen rahatilanne ei ole paljuystävällinen.

Töistä kotia tullessani kävin vaihtamassa pihavaatteet päälle ja olin henkisesti valmistautunut hirveän puukasan roudaamiseen liiteriin ja ajattelin, että se saa toimia tämän päivän salitreeninä.
Pihaan saapuessa ihmettelin, että missä puukasa on? Joko ne muka on kerennyt sen liiteröidä. No autosta noustesta kuului alapihalta mahotonta kikatusta ja ihmettelin, että mitähän ne pikkupojat siellä touhuaa ja en ollut uskoa silmiäni kun sieltä tuli näkyviin palju. Juuri semmoinen savunharmaa palju ulkoisella tulisijalla mistä olen haaveillut ja ajatellut, että joskus meillä on tuommoinen ja nyt se tosiaan on! Vieläkin tuntuu vähän epätodelliselta, mutta eiköhän se tuosta konkretisoidu kun pääsee eka kertaa kylpemään. Luulen, että jonkunlaista blogitekstinpätkää joutuu kirjoittamaan kun tuo on koekäytetty. Sanokaa minun sanoneen.

Ai, että. Huomenna letku ja pumppu asennukseen. Keskiviikkona toivottavasti pääsemme jo koekylpemään tuota.

Lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä klo 01 kalassa laiturilla. Maisemat on kyllä jees.


Harmi se kerkeää, työkaverin Skodan takakontti ja ovet auki niin Harmi kiipusi tuolta auton puolelta kontiin laukun päälle istuskelemaan ihan muina kissoina.


Tuisku saapuu nykyisin kengitykseen tällä viissiin ilman satulaa.

- Tallimies™ -


2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta paljusta! Hyvin ne sua vedätti :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon. Kerran kokeiltu kyseistä kapistusta ja tulee olemaan kovassa käytössä.

    VastaaPoista