9. kesäkuuta 2015

Laitumelle lompsis ja muuta mukavoo

Aloitetaan tärkeysjärjestyksessä kuvien purkaminen. Hevoset pääsivät eilen laitumelle, niin että lompsis vaan. Ei mitään kiitolaukkoja, vain Vallun muutama pikkupukki ja laidunkauden riemut olivat siinä. Tylsiä yksilöitä. Kuva-arvoitus: kuka ei kuulu joukkoon, eli ei ole hevonen?
Karitsat ovat keksineet miksi karitsakammarissa on mukavaa. Ja siellä voi asioida ihan milloin vaan!
Lämpimät päivät saavat porukan raukeiksi. Edessä olevat vielä mahaa kasvattelevat, toivottavasti eivät kauaa. Ruskea Edina on outo lammas, vahtii muiden lapsia, kun mammat (Blondi ja Margi) huitelevat välillä missä sattuu. Noh, eiköhän se naapurin kakaroiden hyysäminen lopu, kun omat pikkunassikat syntyy.
Ossi ja oma lammas Kerkko. Herkkää.
Pihaprojektin etenemistä. Ennen.
Jälkeen. Etualan pari hiekka-aluetta valetaan betonilla, jahka jaksetaan/keretään/saadaan aikaiseksi.
Myös tämä pöheikkö on nyt taltutettu. Sen verran ajattelin, että tuohon voisi laittaa pari nättiä puuta kasvamaan, esim. riippupihlajat tms. Jos on ideoita tuon tilan täyttämiseen, niin saapi kertoa. Kukkapenkkiä on turha ehdotella, ei mene läpi.
Vas. lapsityöläinen (3v) ja oik. työnjohtaja.
Tämä kuva voisi olla tärkeysjärjestyksen alkupäässäkin. Meidän kesäolohuone on valmis! Vielä on hakusessa matto, sitä tuntuu kaipaavan.
Teehetki työn lomassa :)

6 kommenttia:

 1. Edinahan on selvästi päiväkodin pitäjä!

  VastaaPoista
 2. olen kuullut että aivan seinän viereen ei saakaan laittaa kukkapenkkiä (kosteus), ja talon lähellä ei saisi olla isoja puita koska juuret menevät vaikka minne. Tästä syystä pikku vaahtera silipastiin minun takapihalta h-vettiin, koska vaahtera on liian iso puu niin lähellä seinää. Miniomenapuita?

  VastaaPoista
 3. Lapsityövoiman käytöstä kertova kuva ol hauska! Mutta nuorella työntekjällä ol itellään varmaan myös näkemyksiä työn suorittamisen tavoista?

  VastaaPoista
 4. Seinään viereen tosiaan jotain pieniä koristepuita, eikä ne tule ihan seinän viereen. Mutta jotain se kaipaa siihen tyhjään kohtaan. Voi olla, että on sitten ensi kesän juttuja ne.

  Otto on erittäin ahkera työmies. Eniten kiinnostaa traktori-, kaivuri- ja mönkijähommat. Ottohan istuu traktorissa monta tuntia, jos on tarvis.

  Toivotaan, että Edina ja Elisabeth poksahtavat pian :)

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli kyllä heti mieleen joku oikein sirokasvuinen pihlaja, esimerkiksi valkomarjapihlaja. Käy meillä katsomassa vähän vaihtoehtoja, muutama puuvartinen nättimys meiltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan palajatta Spaniasta, niin tulen katsomaan teidän puskia, puutarhaanne.

   Poista