24. kesäkuuta 2015

Jatkoa edelliselle...

Aamulla tilanne oli sama kuin yöllä, eli pienesti roikkuu jälkeiset Elisabethillä. Annoin lisää Arnicaa ja soitin eläinlääkärin paikalle. Eläinlääkäri kokeili varovasti sisäkautta, mutta ainakaan ihan hollilla ei tuntunut ainakaan karitsaa olevan tulossa. Ellu sai oksitosiinipistoksen ja viiden päivän antibioottikuurin. Jos vuorokauden kuluessa ei ala kuulua jälkeisiä, soitetaan ell uudelleen. Tai sitten ei.

Soitin Ouluun entiselle opettajalleni, joka on siis myös homeopaatti ja sain neuvoja sieltä. Nyt on likoamassa Pulsatilla, jota annetaan kolme kertaa tunnin välein vesiliuoksena. Sillä kokeillaan, josko syntyisi jälkeisetkin. Lähden siis kohta lääkitsemään näillä uskomuspillereillä lisää. Eläinkokeet ovat kivoja!

Ps. Olen niin kuoleman väsynyt tästä viikkojen valvomisesta, että tuntuu ettei järki juokse. Toivottavasti tästä selvitään lähipäivinä ja pääsee takaisin normaalin elämän rytmiin. Ensi viikolla onkin touhua tiedossa, kun on farmarimessut, jonne ystävällisesti MTK lähetti kaksi ilmaislippua, sekä viikonloppu huipentuu "Korkean paikan leirillä" eli siis meidän jo talvella Helsingin reissulla suunnittelema ratsastusleiri "only for ladys" -teemalla. Siitä sitten lisää infoa jahka saadaan tietokone kuntoon. Nyt ei pysty purkamaan kuvia, ei tulostamaan, eikä liittämään enää tiedostoja. Taitaa koko kapistus vedellä viimeisiään... Näin on.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi! On teillä ollu siellä nyt tapahtumaa. Tsemppiä sinne ja koitahan löytää joku rako levollekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kovasti etsiä rakoa ratsastukselle. Kerkeää sitä nukkua sitten kun on eläkkeellä ;D

      Poista