6. maaliskuuta 2014

Pouta maastossa

Ensinnäkin, käytiin Poudan kanssa maastossa. Ihmeitä siis tapahtuu. Mokka reippaili meidän mukana. Lähinnä käyntiä ja ravia, yksi ylämäkilaukka. Testasin vihdoin ja viimein Hööksiltä tullutta ratsastustakkia kera heijastimien, jonka tilasin marraskuussa (!) ja jouduin vielä lähettämään parisen viikko sitten vaihtoon, kun M koko oli ylisuuri teltta. S koko on vähän iso sekin, mut menköön, onpahan kasvunvaraa. Se on aina todennäköisempi vaihtoehto, kuin että meikäläinen tästä pienenee.

Pouta mennä viipotti kiltisti, ilman suurempia hötkyilyitä. Tallilla vähän venyteltiin, harjailtiin ja loimiteltiin. Syötiin myös leipää ja sokeria, tai siis hän söi. Tarhassa oli vastassa kaksi liinaharjaista ja se yksi wanna be sellainen.Tällä viikolla on ollut taphtumaa niin paljon, että se tarvitsee oman postauksen. Palaan sen asian äärelle viimeistään viikonlopun aikaan kuvien kera, jahka selviän vielä parista päivästä hengissä. On nimittäin aika hurjasti koulujuttuja ja niitä hevoshierontaan liittyviä kertailuja. Enää en jaksa edes uskoa selviytyväni tästä kaikesta. Kaikki loppukokeineen ja palautuksineen kulminoituu kuukauden päähän, joten siihen asti pääfokus siis em. aiheissa.

3 kommenttia:

  1. Nämä on upeita kuvia! Pörröinen pehmeä talviturkki! Näin viime yönä unen: Olin jossain tallilla. Sanoin jotenkin näin että minä ratsastan (joku miehen nimi jota en enää muista) hänen hevosellaan kunnes hän saapuu. Se heppa oli ruskea ja iso, ja joku tallipoika sanoi, että se on miehen hevonen,liian iso naiselle, mutta minä ratsastin sillä pienen kiekan silti vaikka se todella oli iso, eikä se meinannut minua ensin totella ja teki sellasen äkkipysähdyksenkin. Lauloin sille jonkin saksankielisen laulun ja se rauhoitti heppaa. Oikeassa elämässä minä en ole ollut hevosen selässä v. 1992 jälkeen. Tykkään hepoista mutta minua hirvittää olla siellä korkealla, minua huippaa jo keittiötikkaillakin.

    VastaaPoista
  2. Sinun unimaailmasi on vilkas kuin mikä! En edes muista milloin olisin nähnyt unta, saati muistanut niistä seuraavana aamuna yhtään mitään. Sinulla nuo miehet ja eläimet näyttäisi seikkailevan unissa poikkeuksetta! ;)

    VastaaPoista
  3. Mutta vain eläimet ovat näkyvissä :)

    VastaaPoista