31. maaliskuuta 2014

Bad Gastein matkakertomus päivä 4, Osa 3

Tänä aamuna saimme herätä rauhassa ilman kotopuolen häiriköintiä :)
Aamupalan jälkeen suunnistimme AlpenThermenin juuressa olevaan kylään tarkoituksenamme löytää tuliaskauppa.

Pappa eli Timo eli Timppa samoilee pitkin Bad Hofgasteinin katuja.

Bad Hofgasteinissä napattu kuva paikallisesta arkkitehtuurista.


 Tuliasasiat hoidettuaemme suuntasimme "yllättäen" AlpenTherme kylpylään ( 4 päivän sisällä 3 päivä kun olemme kyseisessä kylpylässä :D) Poikkeuksellisesti Tallimies päätti jättää saleilun väliin (3 treeniä peräkkäisinä päivinä aerobisineen vetää mehut pois maalaispojalta) ja siirtyi Papan kanssa suoraan asiaan eli kylpemiseen.

Tänään päätimme ottaa rennosti emmekä ottaneet stressiä saunaseremonioiden suhteen.
Tallimies koki kylpemiselämänsä kliimaksin tänä päivänä kun pitkäaikainen haave toteutui. Muut pojat kun haaveilevat ammattilaisurasta NHL liigassa niin Tallimies on jo viime reissusta asti haaveillut saunaseremonian pitämisestä Itävallan maaperällä (kylpylässä siis 3 saunaa jossa saunaseremonioita järjestetään ja vain yhdessä saunoista seremonian voi/saa pitää joku henkilökuntaan kuulumaton henkilö). Aiemmin olen vältellyt seremoniaa saksankielitaidon puutteen takia.

Seremoniaa rupesi siis pitämään paikallisväestöön kuuluva henkilö joka kyseli muitten kuulumisia.Sen vertra osasin saksaksi sanoa, että tulemme Suomesta niin samassa kaveri totesi, että nyt on löytynyt seremonian pitäjä. Pappa sai väisteltyä vastuuta joten Tallimies tarttui löylykiulua kahvasta ja pelasti Papan tukalasta tilanteesta :)  Tallimies siis piti elämänsä ensimmäisen saunaseremonian ja sai jopa positiivista palautetta toiminnastaan. Seremonian jälkeen oltiin niin polleata poikaa kuin vain voi olla.

Päivän päätteksi viimeisessä seremoniassa saunottaja tiivisti englanniksi pitkän saksaksi selitetyn tekstin sillä, että käski pitämään silmät ja suun kiinn :D Tämä sen takia, että saisimme irti kaiken kyseisestä seremoniasta.
Tuoksujen lisäksi seremoniamestari löi metalliseen kiuluun iskuja jonka värähtely loi hyviä viboja (esitteen mukaan :) ).

Viimeisen seremonian jälkeen suunnistimme pukukaapin kautta autolle jonka kautta suunistimme hotellille. Tänään siis viimeinen ilta Bad Gasteinissa ja siitä otimme kaiken irti. Hahahahha. Pääsimme siis nukkumaan hyvissä ajoin.

Peace out. Terv Pappandeeros ja Talliman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti