7. maaliskuuta 2014

Ja taas ratsastamassa!

Tästähän saattaapi tulla ihan tapa. Siis liian tiuhaan ratsastuksesta. Vettä tuli taivaan täydeltä, ei mitään räntää vaan ihan kunnon vettä. Onneksi oli Hööksin supertakki päällä niin olin suojautunut hyvin, sekä näkyvyys oli erittäin taattu. Heijastimet hohtaa varmaan kilometrien päähän. Ensimmäiset tahrat on jo heijastinosissa, joten ei tuo pitkään enää loista.

Pouta ei lähtenyt sadesäällä kovin mielellään hommiin, mutta mennä viipotti kiltisti siitä huolimatta. Alkukäynnit otettiin latopellolle ja takaisin ja kentällä aloitettiin suoraan laukalla. Tarhan puoleinen pitkä sivu oli lätäkköinen, mutta muuten pohja oli aika unelma. Laukkojen jälkeen otettiin vähän pohkeenväistöjä käynnissä. Aika pian mentiin tekemään loppuverkat pellolla ja siellä vähän ravailtiin. Hankikahlausta 5 min ja loppukäynnit takaisin tallille.

Tallilla tehtiin huolella venyttelyt ja vedeltiin hikiviilalla vedet Poudan hyvin kaareutuneesta vartalosta. Laitettiin kunnolla loimea päälle ja Hän söi tarhassa vähän sokeria. Hyvä Pouta.
*********
Nyt on myös aika myydä Tuiskun satula pois. Kiefferin Lech Profi lähtee 650€:lla. Koko täytyy vielä tarkistaa, mutta istuin muistaakseni 17". Hintaan sis. satulansuoja. Ollut käyttämötän lähes koko viimeisen vuoden, mutta siistissä kunnossa on. Topattu ja runko muokattu reilut 3 vuotta sitten. Runko siis muokattava. Tosi kiva koulusatula, tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti