22. toukokuuta 2015

My horses

Otettiin Ossin kanssa urakka ja syöteltiin meidän konit. Nyt pitää ruveta totuttamaan vihreään, koska laidunkausi lähestyy uhkaavaa vauhtia. Joitain toiveita olisi saada minikaivuri meille sunnuntaina, toivotaan, koska isoja puhelinpylvästolppia tarvitaan kesälaitumen etuosaan syystä että kenttä töröttää tätä nykyä siinä. Toivossa on hyvä elää.

Tässä vielä todistusaineistoa.
Pouta.
Ossi ja Tuisku.
Usva.
Vallu. Vallusta pari sanaa tai oikeastaan Vallun puhtaudesta, jota ei ole olemassakaan. Olen pitänyt meidän hevosista likaisimpana Tuiskua, mutta tätä nykyä se on Vallu. Harjattiin kaikki hevoset syöttelyn lomassa, mutta Vallun pelastus on enää tässä vaiheessa kuin kunnon vaahtopesu.
Pikkumääkijät kasvaa kovaa vauhtia. Tässä on Blondin Kaapo.
Ja tässä Margarethan Kerttu, tissillä näkyy Kalle.
Ja hei, meillä on terassilla lattia!!!! Ekat kaffet on juotu työmiesten toimesta. Meidän kalusteet näyttävät aika pieniltä. Vielä kun saadaan jossain vaiheessa kesää valokate ja nätit kaiteet, niin kelepaa.

5 kommenttia:

 1. Vihreän ihanuus, laidunkausi on hevosille juhlaa.

  Ihana terde... Siis terassi, aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa vielä ruoho kasvaa ennen kuin päästetään konit laitumelle. Ja sitä paitsi aidat on korjaamatta. On se vaan kumma kun ne laitumien aidat on keväällä repaleisiä sieltä sun täältä... Aika pienellä vaivalla saadaan laidunaidat kuntoon, kun ruvetaan vaan tekemään. Suurin mutka on se kaivuri, jota niiiiiiiin kuumeisesti tänne odotetaan.

   Poista
  2. Minäkin jo aikoja sitten pyysin äitienpäivälahjaksi pientä kaivuria, ei ole vielä näkynyt. Olisi kyllä niin hyvä semmoinen.

   Poista
 2. Voiko tältä terassilta käsin seurata sitä perinnesavotointia? Tuossa mahtus kyllä vaikka tanssit pitämään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassilta on melko suora yhteys savotointialueelle. Ja kyllä, siinä mahtus tanssit pitämään!

   Poista