24. syyskuuta 2014

Kissatappeluita

Leevin kotiinpaluu ei ole liiemmalti kissojen osalta ollut kovin mieluinen. Sukka ja Harmi tajuattuaan, että Leevihän makoilee kaikessa rauhassa talon pehmeimmällä sängyllä sai aikaan aikamoista trafiikkia. Harmi kyttää Leeviä hievahtamatta, Sukka käyttää suoraa toimintaa. Sukalla näyttää olevan nyt tällä hetkellä yksi koira ja yksi kissa kynimättä...

Leevi pyysi päästä äsken ulos, kun menin tallia siivoamaan. Ajattelin, että näinköhän Mau-mau ottaa jalat alleen, mutta aloitti pihan yli raikuvan jutustelun. Leepukka on aika äänekäs kisu ja niinpä sain seurana tallissa koko ajan Leevin kanssa jutustella. Leevi lähti myös postin hakuun ja välillä piti sylissä kantaa. Sisälle tuli takaisin ja samalla ulostin Sukan sisältä. Leevi saa nyt vähän erikoiskohtelua.

Valman tullessa myös sisälle oli Hurja meidän ulkoilun aikana vallannut miehekkäästi Valman prinsessapedin. Valma näytti silminähden nyrpeältä ja yritti mennä makaamaan Hurjan päälle. Hurjaa ei elämässä mikään heilauta, ei edes Leevin kotiinpaluu, saati pienen sekopäisen kääkän ylimielinen käytös.

"Mene pois Valma, olin tässä ensin. Ja nyt olen joutunut heräämään!"

************
Otin yhteen koulujuttuun vähän kuvia lampaista, kuuluu luovien menetelmien opiskeluun. Ihana oli itsekin makoilla puhtaalla olkipatjalla. Ihanaa kun lampaat on kotona (tai ainakin suurin osa niistä...).

Lämpö.
Lempeys.
Turva.
Uteliaisuus.
Varmuus.
Hyväksyntä.

2 kommenttia:

 1. Ihana Leevi, onnellinen kotipoika :D
  Tuli muuten ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ikävä lampaita. On meillä vielä pari laatikollista hienoa villaa, pitäisi kai lähettää ne kerittäväksi.

  Missä te omanne kehräätte? Minä lähetin jonnekin Merijärjelle ja kesti yli puoli vuotta saada villat takaisin lankoina.

  Ai joo, Vallulta semmoisia terveisiä, että porkkana/omena/kaura/leipä -mixaus on ihan parasta iltapalaa. Hyvin tyytyväisenä mussehti eväänsä vaikka ensi vähän kavahtikin uutta, vääränväristä ruokaämpäriä, hassu Vallu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy tulla joskus istumaan tuonne lampaiden sekaan ja rapsuttelemaan niitä.

   Viedään villat Pirtin Kehräämölle Hiirolaan, Mikkelin kupeeseen. Keväällä vein viimeksi ja pitäisi ennen joulua tulla. Sieltä on tulossa karkeasti 60 kiloa lankaa, joten riittää!

   Valtava ikävä Vallua, lauma on jotenkin niin vajaa heti kun yksi puuttuu joukosta. Mutta suotakoon tämä kokemus Vallulle, joka on sen ansainnut. Sydäntä jo raastaa erottaa se joskus Tädistä...

   Ps. Vallulla on tunnetusti hyvä maku (ruoan ja naisten suhteen) ;D

   Poista