14. syyskuuta 2014

Ajanviejiä

Opiskelu ja työssäkäynti haittaapi arkea näköjään tällä hetkellä tolkuttoman paljon, joten siitä kärsii ensimmäisenä tietenkin hevostelut. Mutta ei sen puoleen, nämä pienet hevoskulla kyllä ottavat osansa tai niiden olemassa olo teettää lisätyötä. Meidän arkea nimittäin tulee helpottamaan "pihaton" lattian valaminen. Se helpottaa elämää niin monessa käytännön asiassa, että melkein viikko sen eteen piti töitä tehdäkin. Suurimman työn teki Tallimies, joka lapioi käsipelillä nuppikuormallisen soraa. Eilen valettiin itse lattia, sekä ovien eteen. Tällä hetkellä pihalla odottaa siivottava kaaos, kun itse maataan puolikuolleena sisällä... 

Ohessa kuvia viime päivien ajanviejistä, sekä muutama kuva Valmasta ja Sukasta. Mietittiin ystäväni Iidan kanssa yhtenä päivänä, kun Valma yritti tehdä itsemurhan Sukkaa lähestymällä, että voiko samanaikaisesti tapahtua myös hyvin suunniteltu murha, jota Sukka takuuvarmasti mielessään hautoo. Tämä kaksikko kyllä näyttää toisen toimesta rakastavan palavasti ja toisen toimesta vihaavan syvästi. Lopputulosta tässä odotellessa... :)
Siinä kasa alkuviikosta. Näyttää pieneltä...

Myllyt pyörii...


Tallin ulko-oven koristelut. Edessä keskimmäistä lukuunottamatta Tallimiehen takomat kengät kouluajoilta.

Kelpaa nyt roskamiehen hakea roskat, kun on valettu roskiksellekin pohja.

Valmis! Nyt kuivatellaan muutama päivä. Hevoset olivat erityisen kiinnostuneita tästä meidän talkoopäivästä. Saattaa olla ihmettelemistä niillä, kun ensimmäistä kertaa talliin lampsivat sisään. Joskus kun vielä saisi seinät maalattua valkoisiksi niin saisi välttää.

Joku jättänyt kengät matkalle :)

Tallimiehen otoksia.


Muutama litra kerättiin puolukoita ison soramontun luota. Sinne niitä jäi vaikka kuinka.

Sieniä kerättiin noin kolme sankollista.

Sukka kulki tosi kauas meidän mukana sieni- ja marjametsällä. Sukka vahtii samalla tarkasti Valmaa, koska hyökkäys on tuloillaan...

"Että inhoon tuota piskiä!!!!" 

"Jätä mut rauhaan, senkin hullu, räkyttävä pieni rääpäle!!!!"

Tallimiehen kauppakassi liikuskelee tätä nykyä Ahvenanmaan rekkareilla em. paikassa. Tilalle tulla tupsahti tämmöinen menopeli, enpä olisi uskonut, että meillä ajetaan joskus tuon merkisellä autolla. Toinen rottelo seisoo pihassa ja kina käy kumpi joutuu ajamaan Passatilla. No, näillä mennään tällä hetkellä. 

4 kommenttia:

 1. Mikä marjanpoimuri!!! Ihana! Ja hei, kuuluuko Volvo lomitussopimukseen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei kuulu, ajellaan sillä sitten Helsinkiin. Sulle jääp se Passat ;D;D

   Poista
 2. Volvo sen olla pitää :D

  VastaaPoista