25. marraskuuta 2014

Varovasti ratsaille

Ensinnäkin aloitettiin homma uusilla harjoilla. Poudan mielestä oli ihanaa saada olla ensimmäisenä uusien harjojen käyttäjä, kukapa ei olisi! Entiset vien pesulaan loimien kanssa ja pistän ne myyntiin, nehän on ihan hyvänkuntoisia ja melko uusiakin. Joskus vaan pitää olla elämässä luksusta, minulle ne on uudet ja laadukkaat harjat. Kaviokoukku sentäs on entinen.

Alkuratsastus suoritettiin pellolla ja sen jälkeen mentiin kentälle. Pouta tuntui huomattavasti paremmalta ja alkoi käynnissä työskentelemään todella mallikkaasti, oli kevyt kädelle, joskin hyvin vino. Huomaan, että olen itse todella lihashuollon tarpeessa ja myös kipeästi valmennuksenkin tarpeessa. Ravi meni kohtalaisesti, mutta laukka oli jotain kammottavaa. Iski ihan epätoivo, että miten tässä nyt näin mennään. Lopuksi otettiin ravia ja käveltiin otsalampun kanssa savottalenkki ja peltojen takaa kotiin. Tallilla tehtiin porkkanavenytyksiä, jotka olivat kyllä hurjan jäykkiä.

Sisällä kokeilin selkää, joka oli lähtiessä ihan viileä. Hierottaessahan selkä kuumeni lonkkakyhmyn yläpuolelta molemmin puolin ihan kunnolla. Nyt oli oikea ok, vasemmalta lämpö oli siirtynyt lonkkakyhmyn ylä- ja takapuolelle. Lonkkakyhmystähän lähtee pinnallinen pakaralihas joka koukistaa lonkkaa. Se selittäisi kyllä paljon asioita. Ja tuo on myös mielenkiintoista ,miten lämmennyt kohta on laskeutunut siihen. Toivottavasti laserlaite tulee huomenna postissa, koska haluan todellakin päästä sitä testaamaan.

Lopuksi vielä loimitettiin ja venytin Poudan selkää joka suuntaan. Ei kai tässä voi kun varovasti liikutella, tehdä lihashuoltoa ja antaa laseria! Täytyy aamuksi sekoittaa homeopaattista Arnicaa, jotta saadaan elimistöön virkeyttä ja tehoa!

Aamulla meillä oli Usvan kanssa halitteluhetki. Usva on niin ihana kainalohevonen, kun olla ja voi. Viihtyisi kainalossa vaikka kuinka kauan. Ottikohan Usva ihmisterapiaa???
Vielä niin varsaharja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti