10. marraskuuta 2014

Pouta kentällä

Testattiin yhtä uutta kentän valoa, jonka Tallimies viritteli jo aikapäiviä sitten. Pouta oli jäykkä, mutta muutoin oikein miellyttävä ratsastaa. Tämä kentän pohjan loppuviilaus on kärsinyt tästä lumien kanssa ees sun taas puljaamisesta. Huomenna täytyy soittaa lanaus siihen vihdoin ja viimein. Jatko-osa on vielä "käyttökelvoton", kun on kaivurin jäljiltä vähän möhkyräinen. Siispä oltiin Poudan kanssa koko reilu puolituntinen vanhalla puolella isolla ympyrällä. Ympyrällä tehtiin eri askellajeissa taivutuksia ja väistöjä. Kuitenkin vähän kevyellä otteella, kun edellisestä kenttäilystä on vierähtänyt aikaa.

Loppukäynnit tehtiin otsalampun kanssa isolla pellolla. Törmättiin valtaisan isoon pupujussiin, joka tuijotti meitä pitkät tovit. Tallilla tehtiin porkkanavenytykset ja loimiteltiin kevyesti. Kentän valot menee siis uusiksi. Pitäisi saada jostain nosturi, kun on vaan väliaikaisesti valo viritetty tikapuilta. Uusi valo on hyvä, niitä pitää vaan saada 2 tai 3 per tolppa, niin valaistuu kunnolla. 

2 kommenttia:

 1. Hetiäkkiä mulle tietoa kentän valoratkaisuista!
  Just eilen puhuin yhden sähkömiehen kanssa ja nyt pitäisi löytää sekä tolppia että valot, joku käytetty katuvalo varmaan käy hyvin? Jos tää talvi on tämmöinen, kenttäprojektin kerkeää tekemään nytkin kun ei ole routaa eikä muuta, saisi tolpatkin veivattua paikoilleen paremmin.

  Terkut Vallulle, täälläkin on yhdellä tammalla kiima... kaikkea se vanha pappa saakin aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu viimeiset viisi vuotta katuvalo toisessa päässä kenttää. Ja voin sanoa, että EI HYVÄ. Se valaisee vaan sen läntin mihin se maata kohti osoittaa. Se on sellainen erittäin perinteinen katuvalo malli, jota on tienvarret pullollaan.

   Mutta kunhan saadaan joskus (voi mennä aikaa...) valot kuntoon, niin laitan kuvat tulemaan.

   Poista