21. marraskuuta 2014

Hierontaa ja loppukiriä

Niin sitä vihdoin ja viimein saatiin allekirjoittanut ottamaan itseään niskasta kiinni ja taapertamaan tallille kohteena Poudan hieronta. Ei ihme jos on neito ollut hankala ratsastaa, on sen verran jumissa, että ihan säikähdin. Liekö jossain satuttanut itsensä, mutta ristiselkä n. 15 cm molemmille kyljille ihan kuuma. Oikea takajalka lähentäjiä myöten aivan jäykkä, sekä vasemman puolen etuosa lavasta ja olkanivelen alueelta, sekä niska oikealta on ahtaampi kuin vasen. 

Pouta sai kevyen lämmittelyhieronnan, sekä nivelten mobilisaation. Sen jälkeen tehtiin kraniosakraalikäsittely johon Pouta välistä ihan rentoutui ja sai minuutti tolkkua rankaa käsitellä. Tästä kaikesta järkyttyneenä, sekä hieman suivaantuneena päätin ostaa SEN vekottimen, josta olen jo vuoden päivät haaveillut. Nimitääin Handy Cure laserlaitteen. Linkki: Hoitava laserlaite

Tämän  laserin etuja ovat kivun ja säryn lievitys, vähentää tulehduksia ja turvotusta, edistää kudosten paranemista ja se on turvallinen, helppokäyttöinen, eikä siitä ole haittavaikutuksia. Vaikka ostan sen hevosten ja koirien hoitoon, se on ensisijaisesti ihmisten käytettävissä. Siispä aion asettaa itseni ensi viikolla ihmiskokeeseen ja kokeilla miten laser toimii. Mielenkiintoista!
En muistanut ottaa kuvaa Poudasta, mutta sen jälkeen pääsi harjaukseen Usva. Usva irti ollessaan tutki puoli tallia, ennen kuin sain sen pihalle. Ihan samalla viisii ei vielä toimi nämä hevoset!

Tässä vielä se ihana harava, josta kerroin. Kyllä on ilo haravoida!
Tiistaiaamuna Otto oli täynnä punaisia pieni näppylöitä. Meillä on siis enterorokko. Onneksi vain Otolle, kopkop, vielä ei ole kukaan muu sairastunut. Menoa se ei näytä haittaavan, eikä hyväntuulisuutta. Itse pidin sen kolme vuotta sitten ja muistan kun olin taudin pahimmissa vaiheessa raivaussahakurssilla. En saanut itse edes sahaa käyntiin kun kuumetta oli melkein 38 astetta. Se oli kammottavaa.
Ps. Huomenna suunnataan Tallimiehen kanssa Ikeaan, päivitetään taloon uusi sänky ja muuta sälää. Käydään vähän rentoutumassa ja katsomassa stand up -keikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti