11. huhtikuuta 2015

Pouta kentällä

Tallimies patisti pienten päiväunien aikaan ratsastamaan Poudalla ja tein työtä käskettyä. Ilokseni Poutaa varustellessa sain puhelun Hirnakan torpalta, että pirssiongelma on ratkaistu ja tänään illalla kotiin saapuu Vallu! Ja Vallu ottaa mukaan lomaromanssin! Eli meillä on illalla talli täynnä toistaiseksi. Täti tulee tänne vaan muutamaksi viikoksi ja menee sitten takaisin arkisulhonsa luokse.

Pakko on kehua, mutta meidän kenttä on aivan superhyvä. Se on nimittäin reunoja lukuun ottamatta täysin sula ja aika kuiva. Olipa ilo mennä, Poutakin oli kuin eri hevonen. Ja mikä parasta, laitoin jalkaan kesäratsastussaappaat. Oli aika juhlakas olo. Poudan kanssa verkkaaminen aloitettiin alkukäyntien jälkeen laukalla. Vaikka lähti vähän tahmosti niin tosi nopeasti vertyi ja oli taas niin miellyttävä, niin miellyttävä ratsastaa. Pouta vaan paranee koko ajan.

Erityisesti tehtiin erilaisia kaarevia uria ja vähän väistöjä. Pouta väisti mielestäni suht hyvin ja oli koko ajan hyvin kuulolla. Lopuksi vielä pienet pätkät laukkaa ja loppuravit. Tallilla venyteltiin, harjailtiin ja vähän syötiin lisää leipää. Pieni hiki tuli (molemmille), Pouta meni ilman vaatetusta tarhaan, minä vaatteet päällä palasin sisälle.

Illalla sitten tuloo kuvia "uudesta" laumasta, jeah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti