20. huhtikuuta 2015

Kevätilta

Tuli hauska kuva, joku tunkee alareunasta kuvaan!

Otin monta kuvaa lampaista, mutta ei niin älykäs puhelimeni teki niistä taas sumeita. Alkaa mennä hermot tuon surkean puhelimen kanssa. Toista oli edesmennyt Nokia. No enivei, otettiin tyttölampaat sisälle huomista kerintää varten. Siirsin ne lähes yksin, koska Tallimies yritti esittää eriävät mielipiteet siirtotyylistä.

Otin yhden lampaan naruun ja päästin perässä 1-3 lammasta irti kulkemaan perässä. Homma meni kuin Strömsössä, ainut joka ei tullut oli Elisabeth I. eli tuttavallisemmin Ellu. Ellu on tullut äitiinsä Missi-Hemmoon, eikä Ellu halunnut kastella mutavellissä pieniä sieviä sorkkiaan. Tästäkin selvittiin kauran kera. Eli siirto oli mitä onnistunein. Late pääsi ulkoilemaan väljään sviittiin tyttöjen puolelle yöksi, niin ei tarvitse kököttää sisällä. Laten sijoitus on nyt haasteellista, kun ei halua pässykkä olla ulkona vaan menee mielummin sisälle. Outo lammas.

Ps. Mattihan karkasi silloin meidän Espanjan lomalla tyttöjen luokse ja nyt näyttää siltä, että se on saattanut keretä pökätä meidän Margarethan paksuksi. Se että Margi on lihava jo ennestään, on se nyt oikeasti todella suuri ja Margin utareet ovat jo hieman turvonneet... Eli katsotaan nyt sitten, että onko se vaan lihonut entisestään vai putkahtaako sieltä vauvoja... 

2 kommenttia:

 1. Hieno valo tuossa kuvassa ja todellakin siinä on myös Photobombaaja :D

  Se keritseminen oli kyllä ihailtavan sujuvaa ja nopeaa hommaa kun ne teillä käyneet ammattimiehet kävivät täällä, enin aika meni härveleiden laitteluun kun itse keritsemiseen. Ja miten nättinä mattona irtosi villa.

  Mitä te teette niille villoille? Lähtevätkö kehräämöön?

  Töttikselle terkkuja, tullaan taas piipahtamaan, nämä päivät vaan tuppaavat olemaan sangen kiireisiä ja äkkiä onkin taas maanantai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerintä oli taas tosiaan sujuavaa. Olisi painajaista tehdä se itse!

   Nyt onkin kysymysmerkki, että minne villat menee. Pirtin kehräämö ei osta enää villaa... Jos joku raakavillaa vailla, niin meiltä löytyy, paljon.
   Säästän ne muussa tapauksessa ja odotan, että joku kehräämö ostaa... Täytyy ruveta selvittämään itse asiassa asiaa.

   Töttikselle kerrotaan terkut :)

   Poista