21. huhtikuuta 2015

Kerintää


Kevään kerintäurakka hoidettu, melkein. Enää on siirtämättä tytöt takaisin ulos. Koko homma oli taas alle tunnissa ohi, pahin painajaiseni on, että jouduttaisiin tai itse joutuisin sen tekemään. Hyh, kamalaa puuhaa. Pelkään kaikkia kovaäänisiä koneita ja listan kärkipäässä on keritsinkone. Seuraavana ehkä moottorisaha, leikkurit yms. Siis asiaan.
On taas vähän aikaa totuteltava kaljuihin lampaisiin, on ne taas hassun näköisiä. Voihan se olla, että yöt ovat viileitä tytöillä, mutta pääseväthän ne sisälle jos haluavat. 


Musta lammas on Margaretha. Katsokaa sen mahaa. Jos se ei ole paksuna, niin sitten se on syönyt jalkapallon.
****************
ANNETAAN HAKUPALKALLA:

Kesäkanalana toimiva mökkerö. Pituus noin 4-5 metriä, leveys about metrin. 
Tiedustelut: tuulikummun(at)gmail.com


3 kommenttia:

 1. Nakut lampaat on kyl hurjan söpöjä! :) Ja onko teille tulossa karitsoja? :D Muistan vieläkin sen videon teidän karitsojen rallitteluista, se oli niin kivaa katsottavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee karitsoita, astutettiin neljä uuhta, jotka nyt silmämääräisesti näyttäisivät kyllä kaikki olevan tiineenä. Yllätys on Margi, kun Matti-pässi silloin karkasi joulukuussa uuhien joukkoon, niin on näköjään sillä reissulla kerennyt pukata Margin paksuksi... Mikä tarkoittaa sitä, että meille syntyy karitsoita jo toukokuun puolella. Mikä tarkoittaa toisin sanoen paniikkia, koska minä olen vielä silloin harjoittelussa. Mutta onneksi on kokenut mamma kyseessä ja Margin karitsoinnin ovat olleet aika sukkelia.

   Arjen kivoja pikku ylläripylläreitä. Ja eihän tämä ensimmäinen kerta ole. Iineshän tuli kesätöistä Ilmontsista ja oli siellä onnistunut hankkimaan itsensä pari vuotta sitten siunattuun tilaan. Oli aika shokki eräänä iltana kun lampolassa on kaksi karitsaa :D

   Poista
  2. Taas kamalasti kirjoitusvirheitä, siis Ilomantsista.

   Poista