29. huhtikuuta 2015

Pahan päivän varalle

Elämä ei voi tätä nykyä olla suunnitelmallista. Tallimies on taas puoli viikkoa reissun päällä, joka tarkoittaa sitä, että mitään mahdollisuutta ei ole hevostella kun kasaantuu niin paljon tekemistä. Tämä kiitos koulun. Tuo jonnin joutavien tehtävien kasa huventui tänään parilla tehtävällä vähemmäksi, mutta vielä on jäljellä niitä niin ihania reflektioiden kirjoittamisia. Että vihaan niitä! 

Koska kaiken tämän arkihässäkän keskellä odotamme jännittyneinä onnellista jakautumista, niin ajattelin tänään törsätä viimeiset lanttini pariin hyviin oleelliseen hankintaan. A) Jos korviketta ei ole, sitä tarvitaan ihan varmasti, B) jos kalsiumia ei anna heti karitsoinnin jälkeen, saattaapi emo menettää henkensä, nimimerkillä kokemusta on. 
Agri marketista saa vain ja ainoastaan tuota juomarehua ja järkytyksenä oli melkoinen, koska hinta oli noussut toissakesästä ihan kivasti. Nyt tuo 10 kilon säkki maksoi vaivaiset 47 euroa. Hyvähän se on, jos sitä ei tarvita, mutta sitten suututtaa heittää se lantalaan, koska maitojauhe ei säily ikuisuuksia.

Toista tahmaa sai Valion meijeriltä ja en muistanutkaan, että tuokin tuubi maksoi melkein kolmekymppiä. No parempi varautua nyt hyvissä ajoin, koska Läski-Margin jakautuminen on lähellä. Mikä tietää myös lähiaikoina yöheräämisiä... Ai kun kiva. Näillä mennään.

3 kommenttia:

 1. Jaahas, mitähän tässä toivoisi? Että hankinnoille on tarvista vai että hankinnoille ei olisi tarvetta? Rahanmenoa pahimmassa tapauksessa ihan tyhjään, mutta toisaalta saattaa henkiä pelastua kun on varman päälle pelattu.

  On se kyllä kuitenkin varman päälle turvallisempi olla.
  Saa nähdä minkä määrän erilaisia tarvikkeita ehdin itse aikanaan hommata... ;-)

  Onnea karitsomisiin ja pitkää pinnaa muutenkin. Kyllä se siitä. Ja kyllä me vielä maastoon päästään, sen toivossa minä täällä sinnittelen tätä arkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella kun Hirnakka pyhäältää pikku Hirnulle varsojen tarvikekaupoista letti suorana uutta ja kimaltavaa tavaraa ja vehjettä ;D

   Onnea tarvitaan, Margi tekee yleensä useamman kuin yhden, enkä nyt tarkoita kahtakaan, vaan mahdollisesti neljää. Siitä tulikin mieleen, että pitää myös kohta c) laittaa kuntoon = tuttipullot ja muut oheistarvikkeet, ihan vaan kaiken varalta, ja niin edelleen.

   Poista
  2. Noooojoooo, eihän mulla ole vasta kuin se äitiyssatulahuopa hommattuna. Ja melko varma nimikin jo.

   Poista