4. joulukuuta 2014

Tuiskun ja Usva kaviot kunnossa

Tuisku ja Usva kengitetty. Tuiskulla on enää minireikä kavion pohjassa. Olen miettinyt asiaa homeopaatin kanssa ja juteltiin siitä, että kun se reikä on niin miniriikkinen siinä kaviossa, että onko se elimistön oma tapa pitää kaviopaise kurissa. Eli jättääkö se tarkoituksellisesti siihen pienen reiän, jonka kautta puhdistautumista voi tapahtua? Ken tietää. Mutta totta on se, että mitään ei ole tapahtunut viime kevään kun Tuisku sai oikeat homeopaattiset aineet paiseen hoitoon. Toivottavasti ei tapahdu jatkossakaan. Ja Tuisku sai tilsakumit, niin on kivempi reellä humputella menemään, kun ei tartu lumet niin pahasti kiinni. 

Usva yritti aluksi vähän nykiä jalkaa, mutta muutoin meni sekin homma niin kuin piti. Nyt olikin Usvalla kasvanut kaviot reilusti. Vähän oli taas venäyttänyt vasenta takajalkaa tarhassa remutessa ja on vähän pökkelö. Siihen voisi vaikka laseria kokeilla. Annoin homeopaattista Arnicaa vesiliuoksena, kun sitä sopivasti siinä tallilla oli valmiina. 

Itsellä on puolikuntoinen olo, meinaa flunssa näin loman kynnyksellä iskeä päälle. Eilen jäin aamuksi kotiin koulusta huilimaan, kun oli aika karmaiseva olo. Seuraillaan kauhulla metsäkoneiden tekemiä tuhoja, ne ovat ison pellon takaa vetäneet metsän ihan tasaiseksi. En ole uskaltanut käydä lähimetsää muutoin katsomassa, voi olla että itku pääsee. Mikä tätä maailmaa vaivaa, miksi pitää jyllätä noilla kamalilla koneilla metsien pohjat piloille, kun onhan meille luotu käyttöön (suomen)hevonen???!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti