18. elokuuta 2012

Tuiskun tonttuilut, Pouta esteillä ja Kiteen reissu

Aamulla oli herätys klo 7. Että ihanaa lauantaiaamua vaan! Oli tosi ihana yllätys tallilla, GRRRRR. Tämä todentotta kuukauden hevonen TUISKU!!! (kuukauden hevonen ääliölandiasta...) oli jollain ihmeen konstilla onnistunut murtautumaan karsinastaan ulos yön tunteina ja saanut aikaan kaaoksen.

Jos jotain hyvää tästä episodista täytyy löytää, niin se on se, että otus ylipäänsä on hengissä (tosin en tiedä onko hyvä uutinen tässä tapauksessa) ja että oli valmiiksi tarhannut itse itsensä laitumelle. Kuva kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.


Tuisku sai jäädä varmuuden vuoksi yöksi ulos, että pysyy liikkeessä ja täytyy sitä tollukkaa käydä vissiin yöllä vähän vilkaisemassa. Kitusiin on uponnut aika reippaasti proteiinia, rypsiä ja kauraa. Myös Balancen säkki, lampaiden kivennäiset ja kanojen munitusrehut olivat iloisesti sekaisin keskenään. Ja ihmeen kaupalla oli onnistunut pinoamaan sinisiä astioita päällekkäinkin. Seuraksi joutuvat yön ulkosalla kärvistelemään myös Pouta ja Vallu, voi reppanat...

Pouta oli tänään reippaillut taas Annen kanssa ja olivat kuulema harrastaneet vähän esteitäkin, kiitos kaunis taas! Ja ihanat tallitontut olivat meidän ollesa Kiteellä siivonneet tallin ja laittaneet kaikki valmiiksi! Kiitos, kiitos!! :)

Mutta sitten itse päivän tapahtumiin. Pelastakaa Lapset ry järjesti tänään kivan päivän Kiteellä. Käynti Aqua Parkissa ja Eläinpuistossa, sekä ilmainen lounas. Päivä aloitettiin kylpylällä, koska Ottomaatti on aamuisin parhaimmalla tuulella ja jäi isänsä kera seurustelemaan, että päästiin isompien poikien kanssa uimaan. Voin siis nyt virallisesti kertoa, että olen heittänyt talviturkin (kylpylässä)! Löträttiin lähinnä lastenaltaassa ja kun Tatu pääsi alkujännityksestä, laskettiin vesiliukumäkeä ihan kiitettävän useasti ja kovaa! Vajaa pari tuntia vierähti uimassa.


Uinnin jälkeen lounastettiin ja käytiin ostamassa karkkia. Ottomaatti oli nukahtanut juuri ennen kuin tulimme uimasta ja heräsi sitten juuri ennen eläinpuistoa. Vaunussa kellotti sitten erihyväntuulinen rupinaama koko puistoilun ajan :)Tässä muutama kuva muutamista elikoista, joita nähtiin. Oltiin vähän laiskoja kuvienottajia, joten jäi aika vähäiseksi kuvasaalis. Eläimet olivat aika uneliaita keskipäivän aikaan, joten ei nähty kaikkia kunnolla. Kotona sitten testattiin tallipojan "uutta uusinta" ja mitä jonninjoutavinta hankintaa. Voiko ihminen olla typerämmän näköinen, kun skootterilla ajaessa?!??!! Menee näitten tavaroiden ja muitten palvelusten keskenään vaihto ehkä hitusen liian pitkälle!!!!! No pojat ainakin tykkää... :)


Ja jos tästäkin asiasta täytyy väkisin nyt jotain positiivista hakea, niin väri on vekottimessa kohdillaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti