21. elokuuta 2012

Pouta töissä

Itse ratsastin Poudalla kentällä ensin, sen jälkeen Anne hyppäsi selkään. Vinohan se on taas ja jäykkä ja huonokuntoinen, mutta kyllä se tästä alkaa taas pikkuhiljaa löytymään se tuntuma. Itselläkin kaikki vielä niin hakusessa. On jotenkin ihan hukassa painoapujen ja oman ratsastusasennon kanssa. Mutta aika hyvin sitä kuitenkin muistaa ne meidän omat niksit Poudan kanssa.

Itse siis hyppäsin sitten Vallun selkään hetkeksi, kun Anne otti muutaman hypyn Poudan kanssa. Lopuksi käveltiin maastossa loppukäynnit. Vanttu oli vielä mukana, mutta uupui jo sitten loppumatkasta. Ohessa kuva Vantusta, kun nukkuu lämpimässä auringonpaisteessa. Voi Vanttu-rakas...


Illalla sitten tallipojan kanssa siivottiin metsätarhasta likaiset heinät pois ja laitettiin sinnekin pyöröpaali häkkeineen. Sillä aikaa kun riuska tallipoika lapioi heinää, kantelin Ottoa metsässä ja seurailtiin siellä lammasten touhuja. Hauska kun karitsat maistelevat kaikkea mahdollista ja kuvassa Eetwartti vetää sammalta... Öö, kuuluneekohan lammasten ruokalistalle?? Ei nimittäin näyttänyt maistuvan kovinkaan herkulliselle... :)


Karitsakammarissa näyttää ruoka-aikaan tältä. Kamala sotku ja kuhina käy kun "pikkukaritsat" ruokailee. Tämän joukon valkoiset ja mustat vieroitetaan viikon päästä, jolloin ikää on 12 viikkoa.


Ja tässä aika ihana kuva; Ossi ja Esmeralda.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti