22. maaliskuuta 2012

Tuisku

Tallipoika ajoi pikkumiesten kanssa Tuiskua, lunta tuli ja märkänä olivat pojatkin. Tuisku ei kertaakaan ollut pullikoinut vastaan hankeen menoa, vaan oli erihienosti rämpinyt hangessa. Tatukin viihtyi kyydissä viiden kierroksen verran kuin hevosmies konsanaan. Ossi on ihastunut rekiajeluun ja istuu kyydissä mielellään :)
Viimeiselle kierrokselle pihasta lähti hevonen, reki ja kaksi matkustajaa. Pihan tullessa perille saapui hevonen ja kaksi matkustajaa, reki oli jäänyt matkalle. Aisan lukot reessä on vähän rempat tai siis toiselta puolen, niin oli kuoriutunut lumisessa mutkassa matkustusväline irti... No sattuuhan näitä!
Onneksi isoin tallipoika on vahva ja hevosvoimat omaava, niin kävi sitten vetämässä reen pihaan. Ja eihän se ollut jäänyt kuin noin puoleen väliin lenkkiä.... :D:D:D
Onneksi kaikki aisat ja luokit sun muut remelit pysyivät ehjänä! Tuiskulla oli ollut sen verran kiire kotiin, ettei ollut malttanut seistä metsässä paikallaan uutta varustelua varten, vaan oli pitänyt jättää reki tosiaan niille sijoilleen, heh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti