21. maaliskuuta 2012

Juoksutusta

Tänään itsellä vähän parempi päivä, joten Tuisku sai sitten sen kunniaksi vähän liikutusta. Harjailtiin tallissa tovi, kun karvaa irtoaa aika kiitettävästi! Eilen illalla kun tallipojan kanssa otettiin yksissä tuumin hepat sisälle, harjasin karsinoissa tytöt eli Mamman, Netan ja Poudan. Eksulla ja Netalla karvaa lähti hurjasti, mutta Pouta vielä pitää itsensä pakkasten varalta lämpimänä.

Tuiskulle laitoin juoksutusvyön, jota nyt itse sitten pääsin ihka ensimmäistä kertaa käyttämään... Eikös se tullut hankittua jo syksyllä... ööö. Ensin otettiin vähän käyntiä ja ravia ilman apuohjia. Ihan vaan varovasti virittelin apuohjat, kun Tuiskua ei ole niillä ikäpäivänä juoksutettu tai nyt ylipäänsä viime aikoina tehty kentällä mitään... Vauhtia riitti ja välillä piti ihan maanitella käyntiä menemään. Laukatkin nousivat hienosti molempiin suuntiin. Olisiko ehkä parikymmentä minuuttia maksimissaan liinassa pyöritty. Ihan ok ekaksi kerraksi ohjien kanssa. Jenni reippaili Skipin kanssa seurana ja Skipikin otti laukkaa, kun Tuiskulle annoin laukkakäskyn ;D

Tallilla vielä harjailtiin ja tehtiin kunnolla porkkanavenytykset, niitä ei ollut Tuisku unohtanut! Laitettiin vohveliloimi päälle, kun aurinko lämmitti ulkona mukavasti, ettei tule liian kuuma. Tämä oli taas laatuaikaa kahdestaan ja tallilla sitten sain aimoannokset pesua. Tuisku käveli perässä irti tarhan portille, mutta ei olisi halunnut mennä vaan jäi nuolemaan käsiä ja korvia mammalta.... Kyllä nosti muuten joskin masentunutta mielialaa kummasti! Jaksaa taas jonkin aikaa lyllertää tämän mahan kanssa.

Ensi viikolla selviää "mahaongelmia" ja vähän jatkoa, että miten se vauva tähän maailmaan tällä kertaa kotiutuu... Nyt rv 34+0, joten vähän aikaa pitäisi tässä kärvistellä. Mutta empä olisi uskonut kuinka vaikeaa tämä voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti