17. joulukuuta 2016

Talvi toi tullessaan...

... Mr Rambon! Joku mielenhäiriö iski yhdenäkin, vaikka vannoin, ettei meille tulee enää IKINÄ toista koiraa Valma-episodin jälkeen. Noh. Oli miten oli, en tiedä voiko Ramboa edes koiraksi sanoa kun hän on niin pieni!
Rambo on chihuahua. Rambo muutti meille Ihquchihun  kennelistä Kajaanista.

Helmillä meni pari päivää totutellessa uuteen pikkuveljeen. Helmin mielestä yli-innokas kaveri oli vähintäänkin pelottava. Nyt jo nukutaan yhdessä sekä leikki on aika hurjaa.

Rambo(liini) ottaa kyllä tosi rennosti kun väsy yllättää....

...kuten näköjään emäntänsäkin.... (Kiitos salakuvaajan.)

Usva ❤

Hevosia olen liikutetellut vähintäänkin laiskasti. Usvan kanssa sattui pari viikkoa äksidentti kun vetäisi takasen lattiian suoraan jalan päälle. Suutuin sille niin paljon, että mökötin pari viikkoa 😅  Tänään mentiin vähän aikaa kentällä, jonka pohja on nyt vähintäänkin erinomainen! Traktori vähän oikutteli ja oli aurauksen kanssa vähän ongelmaa, mutta nyt passaa mennä. Virtaahan se Usvalla oli, mutta ihan ok onnistui erityisesti laukat oikeaan kierrokseen. Loppukäynnit käytiin metsätiellä, mutta jouduttiin nopeasti kääntymään kun olivat puut niin nuokallaan, ettei mitään reittiä ollut jatkaa eteenpäin.

Pouta ❤

Poudan kanssa ratsasteltiin ilman satulaa. Pouta oli taas Usvan täydellinen vastakohta. Ei olisi halunnut lähteä yhtään minnekkään ja koko liikkuminen kentällä oli kuin hidastetusta elokuvasta. Vähän vaan ravailtiin, nosteltiin laukkaa ja otettiin muutamat pohkeenväistöt. Loppukahlaukset tehtiin pikkupellolle ja takaisin. Yhtenä päivänä käytiin isolla soramontulla kääntymässä ja lunta on aivan järkyttävän paljon! Onneksi Saavan tie oli aurattu.

Lopuksi Leepukka toivottaa oikein Hyvää Joulumieltä 😄

4 kommenttia:

 1. Voi jestas tuota Ramboa :D
  Eipä siinä mitään, onnea uudelle rekkuselle.

  Nyt on vähintään änkeydyttävä kylään, en nyt ehkä ihan jouluviikolla änkeä mutta heti sitten sopivassa kolossa hurautan moikkaamaan.

  VastaaPoista
 2. Voihan Rambo <3 aika hellyyttävä!

  Rentouttavaa joulua ja iloista uutta vuotta teidän koko perheelle!! Toivottavsti ensi vuonna taas tavataan :). Närrillä on muuten kolme kolmen viikon ikäistä pennua, tyttö ja kaksi poikaa, ovat kans aika ihkuja <3

  VastaaPoista