12. marraskuuta 2016

TunnustusMeille pätkähti Hirnakan torpalta tunnustusta. Olen yrittänyt tehdä tätä postausta jo monta päivää, mutta kiitos taas bloggerin, joka oikuttelee, edelleen. Menköön nyt kaikkine oikkuineen. Ihan hävettää ottaa vastaan näin hieno tunnustus kun ollaan viimeisen vuoden aikana oltu enemmän kuin laiskoja bloggareita. Kiitos kuitenkin näistä sanoista;

Tuulikummun tila
Heidin ja Tallimiehen elämänmakuinen blogi perhe- ja maalaiselämän iloista ja suruista. Laajalla skaalalla ja isolla pensselillä.

Tunnustuksen "säännöt" menevät seuraavasti:
1. Kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloittevalle bloggaajalle.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa tunnustuksen saajaksi.
 
Ja nyt eteenpäin:


1. Done.

2. Heidi aloitti blogin pitämisen vähän niin kuin näpäytyksenä Tallimiehen omasta blogista Ekstaasin Maailma. Homma lähti käsistä ja blogista tulikin enempi päiväkirja. Alunperin oli tarkoitus pitää tätä Tuiskun omana päiväkirjana, mutta pikkuhiljaa tästä muokkautui blogi elämästä maaseudulla. 

3. Ole aito.

4. Hirnakan torppa: http://hirnakka.blogspot.fi/2016/11/tunnustus.html

5. Pakko sano, ettei löydy 10 blogia tähän listaan, valitettavasti. Mutta tässä kuitenkin muutama. Näistä osa on saanut jo tunnustuksen, mutta laitetaan kuitenkin omallekin listalle.

Kirsti Forssén - Metsäkedon mökissä

Aidoista aidoin! Täydellä sydämellä arvokasta työtä tehden ja arjen iloja jakaen. Elämän arkea lapsien ja eläinten maailmassa.

Hirnakan torppa

Naapurikylän rouvan elämän ajatuksia ja oivalluksia. Lukemiston parhautta.
 

Hirsisaunan jatkoaika
Meidän luottolomittajan ja hänen miehensä blogi rohkeasta saunaprojektista. Ihanan positiivista remonttipohdintaa höystettynä pienellä sarkasmilla.

Suzy ja Rex
Koirablogi, jonka kirjoittajasta aistii rakkauden koiriin ja lajiin. Siitä huolimatta realistista pohdintaa koiraharrastuksesta.

Kavionjälkiä sydämessä
Marian kirjoittelua ratsastuksesta ja hevosista. Täällä esiintyy myös meidän Pouta. Blogi jossa paljon kuvia, hyvän mielen ratsastusblogi.

Marrasthetics
"Kolmekymppisen kaupunkilaisen haaveena on muuttaa maalle mahdollisimman omavaraisiin oloihin, mutta näyttää silti kaupunkilaiselta." Ylienergisen ihmisen reipasta arkea, huippu! Erityistä tässä blogissa on maailman parhaimman rotuinen koira Masa, joka välillä aina seikkailee mukana.

4 kommenttia:

  1. Voi kiitos <3
    En ole itsekään ollut ahkerin bloggaaja viime aikoina, mutta tämän teen ensi tilassa. Terkuin Susanna & haukut

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kivoista sanoista <3

    Näissä on musta aina parasta se, kun löytyy vähän uutta luettavaa. Kuten nyt tuo Kavionjälkiä sydämessä :)

    VastaaPoista