9. maaliskuuta 2015

Tallipaikka vapaana


Elämä jatkuu. Onneksi Riia jaksoi järjestää vielä tälle aamulle "hauskan" pienen ilahdutuksen synkkään arkeen, kiitos siitä. Tuli myös ulkona nopeasti käytyä. Kevät tulee, aurinko paistaa ja tarhassa alkaa olla ankea näky. Hevoset nauttii auringosta ja näköjään jokikinen on aloittanut massiivisen karvanlähdön.

Tallissa on nyt sitten yksi karsina vapaana ja sinne etsitään uutta asukasta. Saa laittaa sanaa kiertämään, jos joku vailla rauhallista tallipaikkaa hevoselle, joka tulee toimeen laumassa. Toki oma tarhakin mahdollinen, mutta aikaisintaan kesällä. Sivun yläreunassa on lisätietoja ja yhteystiedot.

5 kommenttia:

 1. Mie oon ihan takuuvarma kaikessa järjestämisessä. =D Onneksi selvittiin pienellä säikähdyksellä ja traktorilla tästä hommasta.

  VastaaPoista
 2. Voinko laittaa mainoksen tästä feisbuukkiin? Vaikka niin, että mie sitten annan yhteystietonne, jos on joku oikeasti kiinnostunut/paikan tarpeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä haavaa ei kiitos. En tiennytkään, että ole facebookissa???? Mitä on tapahtunut???

   Poista
 3. Taloudelliset syyt. Oli pakko rueta mainostamaan- muuten en ois liittynä sinne. Nytkin mitä sinne laitan on pääosin taideterapiaan ja taiteeseen liittyviä juttuja. En tule laittamaan sinne kuvia omasta pyrstöstä tms. :)

  VastaaPoista