23. maaliskuuta 2015

Markkinoita ja toipumista

Hengissä ollaan. Ajattelin, että pääsen viikonloppuna jo ratsastamaan, mutta päätinkin vielä olla enempi sisätiloissa. Kahden viikon sairastaminen veti kehon niin väsyneeseen tilaan, että nyt on ollut aivan pakko pysähtyä ja palautua rauhassa. Myös kuntosali on ollut kolme viikkoa tauolla em.syystä. Meidän piha on kuin luistinrata ja pelkään, että metsässä on huono pohja myös. Päätin tänä aamuna, että siirrän ratsastuksen aloituksen loppuviikolle, kun Poudalta kenkäkin puuttuu. Ja täällähän sataa lunta taivaan täydeltä!

Tänään siis ehkä uskallaan aloittaa kuntosalin, jos raportin kirjoittamiselta sinne itseni saan hilvattua. Mummi ahkeroi koko viikonlopun Joensuun Areenalla markkinatouhuissa. Kiitos Mummille, hienosti oli meidän tilan tuotteet siellä edustettuina. Eniten kauppansa olivat tehneet täyslihasäilykkeet ja langat, muutama taljakin pääsi uuteen kotiin.

Vallun luona piipahdin perjantaina ja raastettiin Hirnakan kanssa hevosista irtokarvoja tarhassa. Vallu ilmiselvästi taas vähän mökötti, enkä ihmettele, kun en ole päässyt käymään. Vallu on niin ihana. Siellä on olot kuin kuninkaallisella konsanaan. Vähän jo haasteltiin kotiutumisen eri muodoista, että katsotaan nyt tuleeko Vallu kotiin jo pääsiäisen jälkeen vai sitten kesän alussa laitumelle suoraan. 

3 kommenttia:

 1. Täältä olisi tänään saanut hakea omakseen ihan hakupalkalla yhden angstaavan suomenhevosen. Nätti se on mutta ah niin dramaqueen ettei moista ole nähty. Syy närkästykseen näkyi olevan satanut lumi. Oli tukka märkä ja turkki märkä ja ja ja... just semmoinen Leena Hefner os. Herppeenluoma hevosena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ulkonäkö pettää. Mutta onneksi Täti on todella kaunis, niin ehkä sillekin suotakoon omat kotkotuksensa ;D

   Poista
  2. Ja tänään Hänen korkeutensa oli äärimmäisen suopea ja rakastava. Ilmeisesti takissani kantautuneet Ihmepojan terveiset tehosivat.
   On se vaan epeli :D

   Poista