15. joulukuuta 2013

Tiukkaa kenttäilyä

Aamulla kävimme sekalaisen seurakunnan kera ( :D ) katsomassa Nina Fagerströmin estevalmennusta. Eipä ollut katsomossa tunkua, missä lie kaikki olivat. Tiukka täti osasi tarvittaessa olla. Suht pieniä esteitä hyppyytti, teknisiä juttuja enempi. Mutta eipä silti, ehkä tuo kouluratsastus on enempi se oma juttu :)

Kotona sitten illan hämärtyessä mentiin kentälle. Pohja kohtalaisessa kunnossa, mutta kyllä siinä pystyi vähän ravia ja laukkaa menemään. Pouta oli kuten saattaa odottaa aika jotenkin ihan mutkalla koko ajan, ollaan kuitenkin viime aikoina aika vähän kentällä menty. Tuntui että se mutkuili ihan koko ajan. Mutta melkein tunti tehtiin hommia ja kerrankin myös ratsastaja(tar) oli hikinen, eikä vain ratsu. Lopussa mentiin jo muutama hyväkin pätkä. Vähän oli kyllä tytöntyllerö laiskalla tuulella, täytynee ehkä ottaa ensi kerralla tahtipuikko mukaan, ihan vaan käteen koristeeksi.

Tallilla oiottiin hikisiä karvoja ja loimiteltiin ihan korviin saakka. Kunnon rupeaman jälkeen sitten venyteltiin vähän enempi. Tänään Pouta seisoi pesupaikalla mennen tullen irti, ollaan siis aloitettu tämmöinen harjoitus. Tuiskuahan ei voi jättää pesupaikalle yksin irti, kun se on niin utelias, että käy kaiken pudottelemassa ja kolistelemassa. Pouta sitä vastoin seistä jökötti lähes hievahtamatta. Hieno tyttö. Sain varustehuoneessa touhuilla kaikessa rauhassa, eikä askeltakaan kuulunut :)

Illalla käytiin vielä Kiihtelysvaaran kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja isompien poikien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti