30. lokakuuta 2013

Kerintää ja muita kuulumisia

Vihdoin ja viimein saatiin kerintäasia päiväjärjestykseen. Tässä muutama kuva tältä päivältä :)
Homma hallussa. Onneksi tätä ei tarvitse tehdä itse!
Kaljut tytöt. Onneksi tuli kaunis päivä ja aurinko ainakin osittain paistelee. 
Iineksen yllätyskaritsa Hilma viime keväältä. Hilma kerittiin elämänsä ensimmäisen kerran ja hieno tuli! Tätä lampasta on siunattu kantavalla ja kaikuvalla äänellä. Suklaan lähdön jälkeen on ollut hiljaista, mutta Hilma hoitaa nyt sitä pestiä :)
Osa päivän saldosta. Eilen otettiin jo lampaat sisälle, mutta villat ovat osittain kosteita. Niitä kuivatellessa...
Kaverukset. Harmi ja Hurja ottavat joka ilta kunnolla matsia. Ovat iso kierivä karvapallo. Ihanaa kun Harmi tykkää Hurjasta ja toisinpäin ;D
Ei siihen mennyt kuin kolmisen viikkoa.... Yleensä selvitään parilla päivällä, mutta Valman murrosikä on nyt sillä asteella. että mikään tai kukaan ei ole itsestään selvyys. Yhdessä samalla viltillä. Aamupäivällä jopa vähän Valma kiipeili Mokan päällä ja Mokka kellahti selälleen. Aamulla myös pikkusisko Martta kävi vierailulla pitkästä aikaa :)
Tappelupukarit. Niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Vallu on verhottu korvia myöten, kun vietti Tuiskun kanssa viime yön ulkoruokinnassa. Lampaat siis valtasivat sen puolen tallista. Voi sitä loukkaantumisen määrää ainakin Tuiskun osalta.
Uusi tulokas hipsutteli niiiiiin hiljaa ja varovasti kohti paalia, mutta ei ihan.... Vallu huomasi! Mutta aika lähellä tässä jo ollaan! :) Omistajille terkut!


Tallimies huiteli työmatkoillaan alkuviikon, joten toivotaan, että päästään nyt Poudan kanssa taas reippailun makuun. Alkaa pikkuhiljaa kaivata jo ihmisten ilmoille, olis kiva päästä vaikka johonkin valmennukseen. Yksi valmennus on kiikarissa alkuvuodesta, mutta sinne on vielä pitkä aika... Menee kohta taas motivaatio, jos ei ala tulla muutosta tilanteeseen.

Ps. Vielä oheinen kuva lisäksi tähän sepostukseen. Kiitos Sonjalle päivän nauruista, oli pakko laittaa tämä kuva tänne, toivottavasti et pahastu! Ajateltiin keväällä vähän uutta tyyliä meidän tytöille :) Ja se siis todellakin on lammas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti