22. lokakuuta 2013

Ei sillä ole koskaan juurikaan ajettu...

Löysin tälläisen otoksen meidän koneelta, kun etsin yhteen koulutehtävään vanhoja valokuvia. Anteeksi Riitta, laitan tämän kuvan kysymättä sinulta lupaa, mutta uskoisin, että et pahastu.
Ensimmäisen kosketus kärriajeluun Tuiskun kanssa. Ennakkotietona, että eipä juuri ajeltu, kokeiltu kerran pari kieseillä... Ajajilla kypärät ja turvaliivit ja ollaan vähintäänkin suuremmankin paniikin vallassa. Kierretään pihakiekko silloisella tallilla ja tajutaan varsin äkkiä, että on tällä ponilla saatettu joskus aiemminkin ajaa.... Oli ihan hauska fiilis! Tämä kuuluu niihin kokemuksiin jotka eivät unohdu ikinä!!! Kiitos vielä Riitalle tästä!!! Hauskaa tästä tekee sen, että Tuiskusta on tullut maailman luotettavimpia ajohevosia... Onneksi siis uskallettiin kokeilla. Eipä olisi arvattu mitä se tulee vielä tuomaan vuosien varrella tullessaan...!!!

2 kommenttia:

  1. Voih! Onpas nuoria ja kauniita tyyppejä (siis tuo hevonen lähinnä) :D Ihana kuva, ihana muisto! Minun (hataran) muistini mukaan ampaistiin pihan ympäriajon jälkeen läpi junaradan tunnelista ja käytiin päästelemässä jollain hiekkatiellä - ja Tuisku mennä jolkotti sen näköisenä, että "vihdoinkin tajusivat mitä haluan tehdä".... Nyt kun jälkeenpäin ajattelee, on meillä on ollut ihan mahtava tuuri kun on saatu niin hyväajoiset hevoset. En osannut aikoinaan arvata, miten paljon tulen vielä kärryillä istumaan! Nimim. Istuin tänä aamuna pylly (ja muutkin ruumiinosat) jäässä valjakossa kun Tatti mennä porskutti metsätietä pitkin tapansa mukaan omaten menohaluja enemmän kuin jalkoja
    (Ps. Mahtuisi siihen valjakkoon joskus joku toinenkin pylly jäätymään, ja siitä (ajelusta, ei pyllystä) voisi sitten ottaa kuvan ja muistella vuosien päästä...)

    VastaaPoista
  2. Migreenikohtaus olikin aikamoinen sitten loppupäivästä, harmittaa kun missasin teidän ajelut. Mutta joku toinen kerta sitten! :)

    VastaaPoista