24. huhtikuuta 2012

Rokotuksia

Pouta sai tänään tehosterokotteen ja Tuisku sitten rokotettiin vuotuisesti, kun ei ollut edelliskerralla vielä paikalla. Hyvin sujui homma, Pouta omaa jo sen verran rasvakerrosta, ettei tainnut tajuta koko hommaa. Tuisku vähän nosteli etusta ja näytti siltä että nipisti pikku piikki. Mutta homma siis hoidossa tältä erää! Tuiskukin saa nyt huilia ihan luvan kanssa rokotuksen takia. Tuisku lähtee sitten heti kesäkuun alussa kevättyökurssille Anssin iloksi ja mieliharmiksi Nurmekseen töihin. Tallipoika osallistuu kurssille myös ja ehkäpä käydään lasten kanssa päiväselti katsomassa siellä menoa ja meininkiä, katsotaan sitten.

Itse tässä edelleen viikoilla 38+6 yhtenä kappaleena... Ollaan Tatun kanssa majailtu ahkerasti Niinivaaralla mummin ja papan tykönä lähinnä yöt, kun pelottaa kotona olo, jos tulee lähtö, niin täältä perähikiältä kestää äkkiä tunti Tikkamäelle ja kun edellinen synnytys kesti sen 2,5 tuntia, niin tuskin tässä kolmannessakaan menee kovin paljon pidempään... tai siis toivotaan ainakin. Viime yö oltiin kotona ja ollaan kyllä käyty täällä tallit hoitamassa ja muutenkin kotihommia hoitamassa. Kohta pakataan taas kassit ja suunnataan kohti kaupunkia.... On se vaan jännä, että alkuraskaudessa koko synnytys tuntuu isolta peikolta, mutta näin loppua kohti sitä oottaa vaan kun kuuta nousevaa! :)

2 kommenttia:

  1. Huiii.... Kylläpä se on lähellä sitten. Tsemppiä vaan jakautumiseen. =) Olen liittänyt tämän blogin meidän tallin blogisivulle.

    Riia

    VastaaPoista
  2. Kyllä tässä on aika pallo-olo! :) Nyt alkaa olla olo jo aika toiveikas, että pääsisi tositoimiin, heh! Kiitos tsempityksestä, sitä tarvitaan!

    VastaaPoista