6. lokakuuta 2014

Tuisku ja Pouta maastossa


Tallimiehen tullessa kotiin Helsingin reissulta aamuyöllä jäi hiän kotiin vapaapäivää viettämään. Saatiin paljon aikaan pihamaalla ja kerettiin käyttää sisarukset lenkillä. Tallimies ajeli Tuiskulla, ak ratsasti Poudalla. Tuiskun tarhasta kiinni saaminen meinasi mennä jännäksi, Tuisku esitti loukkaantunutta, sekä vissiin osui meidän liikutus päiväuniaikaan, koska niin tahmeaa oli meno. Tuiskun mielestä klo 14 on vielä liian aikaista tehdä töitä. Pouta sitä vastoin puhkui intoa ja tepasteli välillä melkein paikallaan. Tuiskun kanssa mentiin myös ravia ja hienosti muuten näytti pelittävän  ruunan rupsukka.

Tänään saatiin muiden pihatöiden lisäksi lampolaan tehtyä välisiivous ja puhdasta olkea. Tytöt siirtyivät heti puhtaalle päiväunille.

Jos joku on vailla (leikki)mökkiä eläimille (esim. kanat, kanit tms.) saisi meiltä hakea vihdoin ja viimein tämmöisen eristämättömän mökin pois. Mökki on kooltaan 265 X 195 ja se on suhteellisen hyvässä kunnossa. (Runko ja katto ok!) Tämä siis lähtee ilmaiseksi, kun itse sille kuljetuksen ja kyytiin noston hankkii.


Päivän kuva-arvoitus:
(Kultainen noutaja)

2 kommenttia: