16. elokuuta 2014

Tuisku maastossa!

Nimittäin ratsain. Oltiin varsakaverin seurana lyhyt maastoilu, joten sopi ottaa ratsuksi Tuisku. Varsakaverilla oli Tuiskun satula ja Tuiskulla Poudan, joten vähän huonosti istui, mutta köpsöttely onnistui hyvin. Tuisku oli tallissa aivan äimän käkenä, kun mamma pisti satulan selkään. Suitsittaessa avasi suunkin valmiiksi. Löntysteli epätuiskumaisen rauhallisesti koko lenkin, osasi tietty käyttäytyä kun mukana oli aloittelija(t) ;D Vink.

Tallilla tehtiin leipävenytyksiä ja Tuiskuhan venyy hienosti, ahne kun on. Sen jälkeen siirryttiin varusteiden purun jälkeen tarhaan, jossa Tuisku aloitti perusteellisen pesun. Piti jo vähän toppuutella. Nyt sitten toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Jospa se tästä.

Aloitin tänään myös trailerin pesu-urakan ja aikamoisessa siivossahan tuo onkin. Nyt on pesty sisältä, huomenna jatkuu ulkopuolen tehoputsauksella. Jos olisi ylimääräistä rahaa, olisi hevostraileri kiva päivittää vähän uudempaan. Mutta saa nyt paremman puutteessa kelvata ja ei sen puoleen, erinomainen on nykyinen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan henkisestä tuesta. =) Josko tuo varsa tuosta rupee aikuistumaan kun viisaammat on mukana opastamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä kun vauhtiin päästään, niin ruvetaan maastoilemaan kunnolla!

      Poista