17. heinäkuuta 2014

Pouta maastossa

Iltamaastossa Poudan kanssa. Pouta oli erittäin laiska, myös kotiin päin tullessa, mikä oli suoranainen ihme. Käytiin kääntymässä pienestä soramontusta vähän etiäpäin.
Iso soramonttu

Muutoin Pouta oli mietä miellyttävin maastokaveri tahmeudesta huolimatta. Paljon käveltiin ja ravattiin, sekä otettiin muutama tahmea laukkapätkä. Kengät alkaa vedellä viimesiään ja Tallimies joutui ennen lähtöä laittamaan etukengät tiukemmin kiinni, että tämä lenkki selvitään. Eipähän ole Tallimiehellä huomenna alkavan loman ajaksi tekemisen puutetta :)
Tallilla tehtiin Poudan kanssa leipävenytyksiä ja pestiin koko hevonen. Pouta nautiskeli kylmästä vedestä ja laitumella Tuiskun tavoin kellisti itsensä mutakasaan. Poutapa tosin saapui portille jossa laskin vettä astioihin (huom, letkusta!) ja sai uuden pesun. Tarina ei kerro kellistikö neito kauniin hoikistuneen ruhonsa uudelleen. Usvasta vesiletku on vähintäänkin jännittävä kapistus ja kävi muutamaan otteeseen testaamassa varovasti, miltä vesisuihku tuntuu.  

2 kommenttia:

  1. Enpä tosiaan tunnistanut sua tänään :D Arvasin kyllä kun nimen sanoit, mut sitten mietin et "En mie tunne ketään Heidi Tuiskua". Aivosolut oli vähän jäässä jo pitkästä työpäivästä x)

    VastaaPoista