6. helmikuuta 2014

Hiihtoratsastusta

Ossin kanssa jatkettiin treenausta. Kävin ensin Poudan kanssa vähän lämmittelemässä latopellolle ja takaisin. Seisoi tallin pihalla erittäin kiltisti, kun värkättiin paikoilleen hiihto-ohjat ja Ossi sinne perään. Mentiin pellolle, jossa meillä on jo hyvä rata. Ossi rakensi kaverinsa kanssa alkuviikolla sinne hyppyrin ja sitä tietenkin piti testata. Lisää pitäisi nyt hyppyreitä saada ja muutama estekin olisi kiva. Ossi on kyllä tosi taitava suksien kanssa. Aikamme siinä treenailtua kierrettiin suopeltojen kautta tallille ja jätettiin Ossi pois kyydistä.

Jatkettiin Poudan kanssa kentälle, jossa otettiin vähän ravia ympyröillä ja käynnissä ja ravissa pohkeenväistöjä. Loppukäynnit tehtiin vielä pellolla ja tallilla huomattiin, että kenkä oli tippunut. Niinpä Poudalle venytykset, harjaukset ja loimi päälle ja hevonen ulos. Itse laitoin jalkaan sukset ja lähdin koirien kanssa hiihtämään meidän menemiä reittejä läpi. Varmaan hiihdin kolme kilometriä lähes umpihangessa luistelusuksilla ja olin varma, että kuolema korjaa viimeisten nyppylöiden päällä.

Samalla puhuin puhelimeen ja pyydänkin nyt anteeksi huohottavia ääniä, joita saattoi luurin toiseen päähän välittyä. Valma ja Peetu hyytyivät ennen viimeistä hiihtorupeamaa latopellolle, mutta Mokka jaksoi juosta mukana. Mokka tuli meille viikonloppuna taas vähän vierailulle ja aivan hirvittävä ikävä oli jo kerennytkin tulla... :)

Ja kenkäähän ei siis löytynyt. Illalla kävin vielä Kansalaisopiston Kehonhuolto kurssilla, joka on nyt ollut kaksi kertaa. Siellä käydään läpi lähinnä syviä lihaksia, harjoitetaan tasapainoa ja hengitystekniikkaa. Jos ei tietäisi, niin voisi luulla olevansa CR-ratsastustunnilla. Otteita jonkin verran pilateksesta löytyy siellä. Aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti