6. syyskuuta 2012

Lampolan siivous

Alkuasetelma.

Muilla talleilla on tallityttöjä, meidän tallilla on komea ja raamikas tallipoika, joka tottelee nimeä Joni the Black Pony. Tällä tallipojalla vissiin vähän "kilahti" tänään, kun tempaisi ihan kunnon urakan, johon alustavasti varattiin kolme seuraavaa iltaa... Yhteensä 11 traktorin kauhallista ja 1500 menetettyä kaloria.

Siinä se nyt ahertaa....

Ja voin sanoa, että lampaat talloo pohjan tooooodella tiukkaan. Ja haju on mitä järkyttävin...!

Hommathan hoituu valvovan työnjohtajan silmien alla. Yritin kyllä toppuutella vähän, mutta ei se mitään uskonut, johtunee luultavasti siitä, että on miespuolinen henkilö kyseessä. Ja onhan lampolassa tilaa arviolta 20 neliötä, joten ei ollut ihan "pikkukarsinasta" kyse. Valituslupaa huomiselle ei hellinnyt, joten turha itkeä jos on vähän "selkä kipeä, särkee käsiä" tyylisiä kommentteja.

Ja lopputulos näytti tältä :)
 Seinien maalaus jää ensi kesälle, koska oven takana odottaa lauma lammasrouvia asettumaan taloksi, jahka pohja päivän kuivahtaa ja saadaan puhdasta pehkua tuotua.


****************************

Aamulla jonkun sängyssä näytti tältä, ei ihan nukuteta vauvaa näin päin ;) Otto pyörii akselin ympäri ja löytyy sängystä milloin mistäkin asennosta, tämä ehkä yksi yleisimmistä! Mutta pääasia, että uni maistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti