1. kesäkuuta 2012

Elmo, Eetwartti ja Esikko

Annikki pyöräytti kesäkuun kunniaksi valkoisen trion! Yllä siis nimet, eli kaksi pässipoikaa ja pieni, suloinen uuhi :) Synnytys meni hyvin ja karitsat ovat oikein tarmokkaita! Kuvia myöhemmin... Vain tälläinen väliaikapäivitys...

Niin ja Joni kävi viemässä Tuiskun viikonlopuksi Nurmekseen Anssin hoteisiin peltotyökurssille. Harmi, kun ei olla keretty/pystytty nyt Tuiskua liikuttelemaan. Mutta tänään sai ennen lähtöä lopot jalkaan ja näytti muutenkin, että on suht hyvässä kunnossa. Katsotaan nyt, mitä sitten ovat kurssilaiset mieltä... ja toivottavasti meidän jätkä osaa käyttäytyä siellä!!!!

2 kommenttia:

  1. Holle-kurssilainen kertoi tänä aamuna, että Tuisku oli ihan huippu kurssihevonen :) Rauhallinen, kiltti ja äärettömän herkkä ajaa, totteli pienintäkin ohjasapua. Ja kuulema näytti nauttivan täysin siemauksin viikonlopun puuhista. Elli hienosti on käyttäytynyt! Kuvia Hollella taitaa olla aika paljon, lupasi laitella niitä teillekin.

    VastaaPoista
  2. Anssi kertoi myös, että hyvin oli Tuisku käyttäytynyt! Pelättiin täällä, että mitenkä se jätkä siellä osaa käyttäytyä... Meinasi Anssi jo, että ei tarviis koko hevosta edes kotiin hakea!! ;D;D;D;D

    Kyselinkin jo Anssilta kuvia kurssilta ja jos teiltäkin löytyy, olis kiva niitä saada! Kiitos! Ja tulkaahan meidän vauvoja katsomaan, ne kun tuppaa lisääntymään koko ajan.... Näyttää nyt siltä, että tipuvauvojakin vielä saadaan... :)

    VastaaPoista