2. helmikuuta 2012

Astutukset jatkuvat

Matti sai eilen illalla uuden lauman naisia luokseen ja hetikös alkoi homma sujumaan :) Kiitos Markulle lampaiden vaihtoavusta, miehet hoitivatkin homman erisujuvasti! Annikki, Unelma ja Iines siirtyivät takaisin uuhilaan, tilalle tulivat Suffeli (kuvassa Matin kanssa), Hemmo, sekä Lempi. Toivotaan, että Matti nyt hoisi edellisen ryhmän kanssa velvollisuutensa... Nyt en muista olenko maininnut, että Matin porukka muutti tallista jo viikko sitten "ulos" eli pässilampolaan. Aatu ja Alvar muuttivat talliin. Matti oli aluksi järkyttynyt, että joutuu hoitamaan ruokailunsa ulkona, mutta näyttää olevan tyytyväinen huomattavasti ruhtinaallisempaan lisätilaan! Tytöt olivat sitävastoin sisällä tympääntyneitä pienen karsinan elämään.

Lempi muuttaa heti astutuskuukauden jälkeen "uuteenvanhaan" kotiin. Eli Lempi lähtee takaisin edelliselle omistajalleen Sinille viettämään rauhallista lampaan elämää :) Toivotaan, että meiltä vielä jää matkaan mahallinen karitsoita!

Täytyy vielä mainita, että kiroukset tältä talvelta eivät ole koetelleet niin paljon kuin viime talvena. Ihmeitä tehnyt talon ulkovuorauksen uudet eristykset. Tosin keittiöstä ei ole kolmeen päivään tullut kuin jääkylmää vettä, mutta se tuntuu aika pieneltä verrattuna viime talveen.... Tallissa joutuu sulattelemaan vesiä, mutta vieläkin sielläkin ollaan häthätää pärjätty. Muutenkin torppa yllättävän lämmin. Tallipoika mainitsikin muutama päivä sitten, että olenko huomannut, etten ole nukkunut tänä talvena vielä kertaakaan pipo päässä ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti