16. joulukuuta 2011

Tuiskua tervehtimässä

Aamutuimaan lähdettiin Riian kanssa kohti Nurmesta. Onneksi oli isot tiet sulana, kun tuossa meitin pikkumaasturissa on pientä "vikaa", mutta tiellä pysyttiin ja päästiin illalla vielä hengissä kotiinkin. Kuokanvaarassa heti tietysti piti käydä Tuiskulle parit porkkanat syöttämässä ja muutenkin halaukset käydä antamassa. Pihalla meitä oli vastassa ihana leipuri-Anssi ja päästiin hieman virittäytymään rauhalliseen joulutunnelmaan joulupullan ja vastajauhetun kahvin ja teen merkeissä. Ja Anssille toivotellaan rauhallista paaston aikaa vielä ;)

Tuisku sitten harjailtiin tallissa, pyöri pitkin käytävää kun hyrrä. Mutta pesuja vaihdettiin ihan urakalla. Myös irronneiden hokkien tilalle laitettiin uusia ja kiristeltiin vanhoja. Tuisku pääsi takaisin tarhaan heinän syöntiin. Itku meinasi tulla, mutta kaikki on niin hyvin Kuokanvaarassa ja Tuisku näyttää jo paremmalle kuin lähtiessä. Rekiajelu jätettiin toiseen kertaan, kun aika vierähti rupatellessa ja vielä oli näyttely näkemättä.

Näimme siis Anssin näyttelyn Tyko Galleriassa jossa oli jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä, jotain lainattua... Kiitos kaunis taiteilijalle töiden esittelyistä, teokset avautuivat meille aivan eri tavalla! Suosikkimme oli Tapani Tavi lausumassa runoa "Vienon järvenselän yli sinä tuulena kosket", sekä henkilökohtaisesti pidin Vedenpyhitys -sarjasta. :)

Mukava reissu oli, puhetta riitti koko matkan ja taidettiin sitä vähän evästelläkin matkalla... Kiitos Anssi ja Riia! :)

Ps. Kamera oli kyllä mukana, mutta yhtään kuvaa ei tietysti tullut otettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti