26. marraskuuta 2011

Tuiskun emännästä tuli isäntä

Tänään koitti se päivä kun Tuisku lähti kotoa maailmalle. Tosin vain Nurmeksen Kuokanvaaraan, mutta silti niin kauas. Kuvassa Tuisku tutustuu uuteen laumaansa; Humppaan ja Selmaan. 

Lastaus meni odotetusti eli loistavasti. Tuisku matkusti kokeneesti perille ja matka muutenkin meni erittäin hyvin. Perillä heti tutustuttiin uuteen isäntään Anssiin ja uusiin laumakavereihin. 

Tuiskua vähän loimiteltiin, kun oli vähän hionnut trailerissa. Sen jälkeen pääsi muiden kanssa tarhaan tekemään tuttavuutta. Uudet kaverit ajoivat takaa, Tuisku vaan poistui kylmästi koko ajan tilanteesta. Selma tosin taisi kerran päästä potkaisemaan, mutta Tuisku vaan herrasmiesmäisesti väisti. Tyytyväisenä jäi uuteen kotiin ja eilenhän me Tuiskun kanssa puhuttiin asiasta, että näin tulee nyt muutamaksi seuraavaksi kuukaudeksi käymään. 

Anssi ja Tuisku teki jo vähän tuttavuutta keskenään ja kyllä ne siellä aivan varmasti pärjää!
Pihasta lähtiessä tuli itku ja ikävä, vaikka tietää, että Tuiskulla on nyt paljon tekemistä ja touhua, kun pääsee ihan oikeaksi ajohevoseksi. Ja onhan tämä väliaikainen järjestely, mutta tuntuu kyllä niin vaikealle. Elämäni hevonen on vähän aikaa poissa ja kyllä ajatukseen sopeutuminen tekee vaikeata. Toivotaan, että meillä on Tuiskun kanssa luottamussuhde kunnossa ja Tuisku ymmärtää tämän kaiken itsensä parhaaksi. Mielenkiinnolla jäämme seuramaan, miten oma lauma kotona suhtautuu laumanjohtajan poissaoloon ja kuinka se siitä muovautuu. Nyt jo siis Tuiskun kotiintuloa odotellen... Mutta koko sydämestämme toivotaan, että Anssi saa Tuiskusta unohtumattoman sydänystävän, sekä mukavan työparin itselleen! :) Tuiskun kuulumisia täältä kyllä saatte lukea talven mittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti